🤵🏼Müügikoolitused maakleritele🤵🏼‍♀️

⭐️  29. AUGUSTIL⭐️

✅ 100% RAHA TAGASI GARANTII ✅

müügikoolitused-maakleritele

Loed uudistest eelmise kuu kinnisvaratehingute arvu ja hoiad peast kinni – kui paljud neist oleksid võinud olla minu omad?

Eesti maaklerid on tihti head kinnisvaraspetsialistid oma teenuste ning kinnisvara tutvustamisel kuid tihti unustatakse ära kuidas tehing lukku saada.

Tihti olen näinud kuidas üritatakse tehing kätte saada isegi hinnaga alla tulles. Kuid pea mitte kunagi pole asi üldse hinnas. 

Selleks, et mitte majanduse piduriks olla ja notari parimaks sõbraks saada osale enneolematul ja pärast tulematul kinnisvaramaakleri müügikoolitusel.

Müügikoolitusel sa ei õpi ainult kuidas kõige magusamad hooned ja kinnistud enda portfelli saada vaid kuidas need ka maha müüa. 

Kujuta ette kuidas sinu klient teeb läbi uskumatu muutuse – nad leiavad unistuste kodu, mis sobib ideaalselt nende vajaduste ja soovidega. Alguses võib see tunduda võimatu, kuid lõpuks nad saavad nad selle just tänu SINULE. Tänu sinu professionaalsusele ja pühendumusele.

Kas sooviksid olla just see, kes aitab luua sellise eduloo?

Kuidas selliseid kliente kliendiks saada?

Ma luban, et kui varem tundus müük piinarikas protsess mida teha ei meeldinud siis nüüd hakkad seda nautima, sest järsku on sul kogu varustus käeulatuses mida kasutada.

Müügikoolituselt saad kaasa saladused, kuidas lahendada just sellised probleemid ja muuta kohtumised koheselt tehinguteks.

Kujuta ette kuidas üks klient, kellel on vaja rohkem usaldust sinu suhtes. Teine klient, kes vajab rohkem teavet turuolukorra kohta. Ning siis veel kolmas, kes on segaduses protsessi ja tingimuste osas just sinuga notarisse tulevad ja käed löövad.

See on seda väärt.

Kuidas saada kliente, kes on segaduses protsessi ja tingimuste osas?

Kuidas suurendada usaldust klientide vahel?

Kuidas pakkuda klientidele rohkem teavet ja abi?

Ära jää traditsiooniliste turundusmeetodite külge! Meilt saad uusi ja vanu vaatenurki ja strateegiaid mis töötavad. Samuti kuidas end tõhusalt turundada ja jõuda nendeni, kes vajavad just sinu abi ja juhendamist.

Pane end kirja müügikoolitusele ja hakka pakkuma mitte ainult kinnisvarateenust, vaid terviklikku kogemust, mis aitab klientidel leida oma unistuste kodu.

Täida all paremal vorm ja osale koolitusel

Külasta meid

Tallinn, Tartu mnt 84a

Saada email

myyk@myyk.ee

Helista

5675 9450

Scroll to Top
Ole kaasas kaasaegsete müügitrendidega ja saa rohkem kliente kes maksavad rohkem.

Jäta enda email ja telefon ning saa iga nädal tasuta infot mida edukad tipptasemel müüjad kasutavad.